Naomi de Leeuw

Controller
Elke dag is anders door de snelle wereld waarin wij ons bevinden. Dat er als nieuwkomer echt wordt gekeken naar wat je kunt bijdragen, vind ik heel fijn.
 1. Naomi, kun je wat vertellen over je achtergrond?

  Ik ben sinds een half jaar werkzaam als Controller op de afdeling Finance. Mijn verantwoordelijkheid ligt bij ons Health & Beauty segment. Voordat ik bij HTG kwam werken, heb ik Bedrijfskunde gestudeerd in Groningen. Tijdens mijn studie heb ik een halfjaar in New York stagegelopen, waar ik een ontzettend leuke en leerzame tijd heb gehad. Na mijn studie ben ik dus gelijk begonnen bij HTG en hier ingestroomd als Trainee om zo alle facetten van de afdeling Finance te ontdekken.

 2. Hoe ziet een werkdag eruit voor jou?

  Dat is heel divers. Binnen het Health & Beauty segment vallen diverse zusterbedrijven. Voor deze bedrijven verwerk ik onder andere de omzetten en marges. Ik stel week- en maandrapportages op en analyseer ze ook. Dit komt uiteindelijk bij het management terecht. Een verantwoordelijke taak dus. Daarnaast houd ik me bezig met o.a. debiteurenanalyses, voorraadanalyses en diverse vragen vanuit commercie. Juist dat contact met mijn collega’s vanuit commercie maakt mijn dag zo afwisselend.

 3. Wat heeft HTG te bieden aan nieuwkomers?

  Zelf ben ik nog niet zo lang werkzaam bij HTG, namelijk sinds vorig jaar september. Wat me vooral opvalt, is de jonge en dynamische bedrijfscultuur. Elke dag is anders door de snelle wereld waarin wij ons bevinden. Dat er als nieuwkomer echt wordt gekeken naar wat je kunt bijdragen, vind ik heel fijn. Als je een goed plan hebt, kun je hier vaak ook snel mee aan de slag. En dat we een eigen sportschool hebben, is een leuke extra natuurlijk.

 4. Hoe is de sfeer op jullie afdeling?

  Heel kort gezegd: hartstikke goed! Het is een gezellig team met behulpzame collega’s. Iedereen zet zijn schouders eronder om iets gedaan te krijgen. Hoewel het hard werken is, maken we vooral ook veel lol met elkaar. Zo hebben we op de afdeling Finance elke vrijdag onze eigen vrijmibo en gaan we ook nog wel eens een drankje met elkaar drinken in de stad. Een goede combinatie tussen werk en plezier!

 5. En nu, heb je al een idee van jouw toekomst bij HTG?

  Voor mij ligt de focus eerst nog op het ontwikkelen van mijn positie als Business Controller. Ik vind het contact met de commerciële collega’s erg leuk, dus dit zou ik nog verder willen uitbreiden tot ik echt een vraagbaak voor hen ben op financieel gebied in de brede zin van het woord. Daarnaast wil ik me onmisbaar maken als adviseur voor zowel het management als de business bij het realiseren van de doelstellingen. Ook binnen het vakgebied liggen er voor mij nog genoeg uitdagingen om een expert te worden. Ik word sowieso graag uitgedaagd, dus wat dat betreft zit ik hier op de juiste plek!