Stage bij HTG

Bij een commerciële en internationale organisatie als HTG is er altijd genoeg te beleven en te leren. Stage bij HTG betekent écht het verschil maken. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om met een eigen project aan de slag te gaan, binnen een vakgebied dat bij je past. Naast jouw studierichting vinden we het ook belangrijk dat jij de juiste drive en motivatie hebt,

zodat we samen een succes maken van jouw (afstudeer)stageperiode! Afhankelijk van jouw opdracht krijg je een plek in onze Student Office, waar je samen met de andere stagiaires werkt, of werk je mee op de afdeling. Waar je ook aan de slag gaat, wij weten zeker dat je bij HTG een leuke en leerzame tijd tegemoet gaat.

Professional Partners

Wij onderhouden nauw contact met een groot aantal Studievereningen in het Noorden van Nederland. Als partners van deze verenigingen verzorgen we regelmatig lezingen, workshops of presentaties. Daarnaast zijn wij vaak aanwezig bij diverse studiecongressen en evenementen van zowel hogescholen als universiteiten in het Noorden. Benieuwd waar je ons de komende tijd kunt ontmoeten? Check onze events pagina!

De studieverenigingen waarmee wij een partnership hebben:

EBF
HMV Actis
IBS-U
MARUG
S.V. Scopus
RISK
TeMa
Homerus
Realtime
Vesting
Pro Memorie

Karten met Studievereniging Realtime