Fun

Met onze actieve personeelsvereniging is er altijd een activiteit te kiezen die bij jou past. We organiseren van alles! Denk aan een zomerbarbecue, avondjes bowlen en natuurlijk vrijdagmiddagborrels. Zo leer je jouw collega’s écht kennen. Handig voor je netwerk binnen het bedrijf, maar natuurlijk vooral heel erg gezellig.

Wat je echt niet wilt missen: ons jaarlijkse personeelsfeest. Eéns per jaar brengen we alle HTG’ers samen om onze successen te vieren. Word je al enthousiast als we het hebben over casino, karaoke en cocktails? Elk jaar met een thema dat je voor één avond meeneemt in een andere wereld. Zo waanden we ons de afgelopen jaren al eens in New York, hadden we ons eigen Octoberfest en ging vorig jaar het dak eraf met ‘Vrienden van HTG’.

Liever actief bezig? Geef je dan op voor onze professionele golfclinics of zorg dat je een plekje verovert in het HTG Indoor Soccer team. Elk jaar doet dit team uit naam van HTG mee aan het Indoor Soccer toernooi en met resultaat: in 2019 heeft het team dit toernooi gewonnen!