iNspire 2021

17 juni | Online Event

Work vs Life Balance

Op 17 juni 2021 vond de tweede editie van iNspire plaats en we kijken terug op een geslaagde live stream! Mede dankzij jullie actieve deelname, dus dank jullie wel hiervoor! We hopen dat je geïnspireerd bent geraakt op het gebied van Work vs. Life Balance door onder andere de sessies van Thijs Launspach en Edith Bosch.

Tijdens iNspire 2021 zag jij een video waarin onze reporter Suzan in gesprek ging met 2 experts. Tijdens de interviews kwamen er een heleboel interessante verhalen, tips en tricks naar boven over het behalen én behouden van een gezonde work vs life balance. Heb jij iNspire gemist, maar wil je wel graag meer leren over het behalen van een gezonde work vs. life balance?

Of ben jij na het zien van de verkorte video tijdens het event nieuwsgierig geworden naar het volledige verhaal van Maxime en Veronique? Dan heb je geluk! Beide interviews zijn namelijk hieronder te bekijken en beluisteren. Luister de video als een podcast, ga lekker zitten of maak een mooie wandeling en laat je inspireren!