iNspire 2021

17 juni | Online Event

Work vs Life Balance

Op 17 juni 2021 van 16:00 tot 18:30 vindt de tweede editie van iNspire plaats in een nieuwe vorm. Namelijk als online event! Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen om voor alle bezoekers een toffe, interactieve livestream te organiseren die je thuis, vanaf de bank, kunt volgen.

Om zeker te zijn van jouw online toegang tot iNspire 2021, schrijf je je in via de button rechtsboven. Een week voor het event krijg je van ons een mail met daarin de link naar de online omgeving van het event. We willen de eerste 150 bezoekers van iNspire graag een toffe goodiebag geven. Wil jij deze ontvangen? Laat dan bij je -inschrijving ook je adresgegevens achter.

Deze editie willen we jou inspireren rondom het thema: Work vs. Life Balance. Een aantal experts delen speciaal voor jou hun visie en allerbeste tips op het gebied van Work vs. Life Balance zodat jij zowel op je werk als in je privéleven de beste versie van jezelf bent. We zijn druk bezig met het rondmaken van het programma. Volg ons op Facebook, Instagram & Linkedin om niets te missen!

Sprekers

Thijs Launspach

Thijs Launspach is psycholoog, auteur en trainer. Bovendien is hij een expert op het gebied van stressmanagement en burn-outs, onder met name millennials.

Edith Bosch

Edith Bosch zal je misschien kennen als de beste vrouwelijke judoka van Nederland. Maar wist je ook dat het Edith’s passie is om jou bewust te maken dat je meer kan dan je denkt en meer bent dan je denkt?

Arjen Banach

Arjen zal tijdens iNspire optreden als onze dagvoorzitter en gaat er in deze rol voor zorgen dat jij precies krijgt waarvoor je bent gekomen, namelijk inspiratie.